Сторінки про депозити оновлено

Дохід по депозитам 2016 04

12.04.2016 на сайті Finsee.com була оновлена вся інформація про депозити для фізичних осіб: калькулятор процентів та умови банків.

Графік показує середню дохідність за депозитами станом на понеділок (до оподаткування та з врахуванням надбавки за укладення договору онлайн).

На жаль для вкладників, банки продовжують знижувати процентні ставки. Особливо відзначився Укргазбанк, який знизив відсотки на 1,5 – 3% у гривнях та 0,5 – 2,5% у валюті. Проте, це не заважає йому залишатись лідером за дохідністю у валюті та займати друге місце у гривні.

Лідер у гривнях – ПроКредит банк, який залучає строкові депозити на суму не менше 50 тисяч грн. Не на багато відстає і Укрсоцбанк (на третьому місці), якому, схоже, перед продажем росіянам, намагаються підвищити ціну шляхом залучення більшого обсягу депозитів.

Друге та третє місця за дохідністю у валюті належать державним банкам: Ощадбанку та Укрексімбанку.

Серед антирекордів слід відмітити ОТП банк, що взагалі припинив приймати депозити на 1 місяць у доларах США та, разом з Райффайзен банком Аваль, встановив просто смішні відсотки за вкладами у євро – 0,01% річних. Є лише одне виключення – євро на 12 місяців без поповнення в ОТП можна розмістити під 0,25% річних 🙂

Також ОТП банк зробив “платним” право на дострокове повернення депозиту. Якщо Ви хочете це право мати – Ваша ставка у гривнях буде знижена на 2% річних. На щастя, це правило не діє для клієнтів, що оформлюють депозити через систему онлайн банкінгу OTP Smart.

В цілому, лише 3 банки: Укрсиббанк, Ощадбанк та Правекс-банк залишили процентні ставки без змін.

Переглянути всі зміни у ставках та умовах Ви, як завжди, можете на сторінці умов по кожному банку.

 

Реклама:

Сайт про навчання англійській мові за інноваційною методикою.

Догори