13.09.2016

Політика конфіденційності та персональних даних

Редакція від 06.11.2018 року.

У порівнянні з версією від 13.09.2016 року оновлено розділ Cookies.

Cookies

Сайт Finsee.com (надалі – “Сайт”) не збирає персональні дані за допомогою Cookies. Вони надають лише загальну інформацію.

Cookies – це інформація про використання Сайту, що залишається на електронному пристрої користувача (в інтернет-браузері). При цьому Cookies повідомляють Сайт про факт повторного відвідування одним і тим же користувачем, про його дії на сайті та про джерела трафіку. Стаття на Вікіпедії.

Їхнє використання дуже допомагає у процесі розвитку сайту, оскільки ми можемо переглянути як користувачі відреагували на ті чи інші зміни – чи стали рідше заходити на сайт та менше ним користуватись чи навпаки. З цією метою Сайт використовує, зокрема, програму Google Analytics. Додатково обліковий запис Сайту в Google Analytics прив’язаний до облікового запису Сайту в Google Ads. Це допомагає Google показувати рекламу Сайту тим користувачам, яким вона цікава і навпаки, не показувати тим, хто не планує користуватися нашими послугами. Також Сайт може зрозуміти яка реклама приносить кращий результат.

На сьогоднішній день Cookies використовують більшість веб-сайтів. Якщо Ви не бажаєте щоб браузер зберігав файли Cookies, Вам потрібно змінити відповідні налаштування. Наприклад, в Google Chrome вони знаходяться у Налаштування / Конфіденційність / Налаштування вмісту. У Mozilla Firefox це Налаштування / Приватність.

Необхідно бути обережним, видаляючи файли Cookies або забороняючи їхнє зберігання, оскільки Вам необхідно буде щоразу вводити пароль при відвідуванні кожного сайту та деякі з них можуть працювати некоректно.

 

Збір персональних даних

Сайт збирає лише ті персональні дані, що спеціально та добровільно надані суб’єктом персональних даних. Збір відбувається у процесі заповнення заявки на банківську послугу суб’єктом персональних даних.

Ми розуміємо наскільки інформація є цінною для наших користувачів та вживаємо ряд заходів для її надійного збереження. Зокрема, Сайт обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, що є необхідним для виконання заявки суб’єкта персональних даних на отримання банківської послуги. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова інформація, суб’єкт персональних даних буде повідомлений про це у момент збирання такої інформації.

 

Мета збору та обробки персональних даних

Метою збору та обробки персональних даних є виконання заявки суб’єкта персональних даних на отримання банківської послуги. Зокрема:

  • направлення інформації, отриманої від суб’єкта персональних даних, у банки;
  • розгляд заяви на послугу;
  • інформування суб’єкта персональних даних про процес розгляду його заяви;
  • направлення запитів у бюро кредитних історій;
  • перевірка справжності інформації, наданої суб’єктом персональних даних;
  • комунікації між суб’єктом персональних даних та банками;
  • отримання банківської послуги;
  • виконання суб’єктом персональних даних умов договору про надання банківської послуги;
  • повідомлення суб’єкта персональних даних про фінансові послуги.

 

Використання персональних даних

Сайт використовує персональні дані виключно в тих цілях, для яких вони були надані та які зазначались у момент збору персональних даних (або як це було очевидно з контексту).

 

Передача персональних даних третім сторонам

Сайт не передає персональні дані третім особам, крім випадків коли таке передання є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних, для виконання заявки суб’єкта персональних даних на отримання банківської послуги чи в інших випадках, викладених у цьому розділі.

Зокрема, з метою виконання заявки суб’єкта персональних даних на отримання банківської послуги інформація може передаватись банкам, які, в свою чергу, можуть передавати її операторам мобільного зв’язку, бюро кредитних історій та іншим юридичним та фізичним особам.

У процесі подачі заявки на отримання банківської послуги суб’єкт персональних даних може обрати конкретні банки для направлення їм своїх персональних даних. Радимо попередньо ознайомитись з їхньою політикою у сфері захисту персональних даних на відповідних офіційних сайтах. Ми ніколи не відправимо заявку в інші банки або організації окрім тих, що були зазначені у заявці користувача.

 

Безпека

Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічного і операційного захисту інформації та персональних даних від незаконної обробки, випадкової втрати, знищення, пошкодження. У т.ч. ми використовуємо ssl сертифікат з метою запобігання перехоплення даних користувачів. Тим не менше, Сайт не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз.

 

Права суб’єктів персональних даних

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Сайт Finsee.com зареєстрований за адресою:

Україна,
м. Суми (40000),
вул. Івана Сірка, буд. 33, к. 115

 

З метою видалення персональних даних, що зберігаються на Сайті, користувачі також можуть звертатись на електронну пошту info@finsee.com. При цьому запит повинен бути направлений з електронної адреси, зазначеної у заявці на отримання банківської послуги.

 

Зберігання персональних даних

Сайт зберігає отримані персональні дані протягом строку, необхідного для цілей, для яких такі дані були надані, або протягом строку, встановленого законодавством.

 

Зміни

Сайт має право вносити зміни або корегувати цю політику конфіденційності та персональних даних у будь-який час. Актуальна версія політики буде розміщені на цій сторінці.

 


Корисна інформація:

Закон України Про захист персональних даних.