Проект $1K для України

Дата публікації: 21.08.2022

Проект $1K для України – це волонтерська робота, спрямована на пряме підключення спонсорів у США та у всьому світі, щоб допомогти українським родинам, які постраждали від війни. Кожна родина в державі, яка внаслідок війни опинилась у скрутному становищі, може подати заявку та отримати від спонсорів допомогу. Розмір допомоги – 1 тис. дол. США.  

Отримання грошей не гарантовано. Якщо буде виділено допомогу, кошти будуть надіслані протягом 1 години. Іноді необхідно декілька днів для надходження коштів на рахунок.

Претендувати на виплату може будь-яка родина, що опинилась у скрутному становищі. Гроші надаються, як внутрішньо переміщеним особам чи біженцям, які перебувають за межами країни, так і тим, хто не змінив місця проживання. Пріоритет надається родинам з дітьми та літнім людям.


Інструкція з отримання:

  • заповнити заявку на сайті проекту;
  • додати родинне фото (обов’язково);
  • вказати посилання на соціальні мережі заявника (Instagram або Facebook) – для того, щоб підтвердити особу;
  • детально описати ситуацію у яку потрапила родина і чому вам потрібна підтримка;
  • бути підписаними на сторінки $1KProject у соціальних мережах Instagram та  Facebook (обов’язкова умова).

Після опрацювання заявки з Вами зв’яжуться представники проекту по електронній пошті або у соціальних мережах. Гроші будуть надіслані через платіжну систему Wise, потім їх можна буде вивести на банківську карту. Виплата є одноразовою, заявку також можна залишити лише раз.

Кошти можна використати на будь-які потреби. Кожна проспонсорована сім’я отримає лист на електронну пошту.


Джерела інформації:

Офіційний сайт $1Kproject

Догори