Оновлення депозитних ставок та умов 25-04-2016

Finsee.com проведено моніторинг процентних ставок за депозитами фізичних осіб станом на ранок 25.04.2016 року.

Банки продовжують знижувати дохід за депозитами. При цьому, найгіршою стала ситуація для бажаючих вкласти швейцарські франки, оскільки відсотки за ними в Укрексімбанку впали майже вдвічі. Єдиною альтернативою серед найбільш надійних банків є ОТП банк, в якому ставки у франках вдесятеро нижчі.

Перелік змін у процентних ставках:

Кредобанк

Після зниження ставок за валютними депозитами на 0,25% річних, що було зафіксовано під час минулого моніторингу, даний банк вирішив зменшити дохід і у гривнях – на 0,5% строком на 3 та 6 місяців та на 1% річних – строком на 12 місяців.

Укрсиббанк

Знизив процентні ставки за строковими депозитами у гривнях на 0,5% річних. Також банк знизив ставки за депозитом у євро терміном на 12 місяців, зробивши найбільш дохідним для доларів США та євро вклад “Євросейф”, який тепер повністю виправдовує своє ім’я 🙂 Водночас, ставки за цим вкладом можуть змінитись в будь-який момент.

Укрексімбанк

Став єдиним банком, який суттєво знизив ставки у валюті – за ощадним депозитом у доларах США на 0,5%, у євро – на 1% річних. За строковими депозитами у доларах США – на 1%, у євро та швейцарських франках – на 2% річних. Це відбулося після зменшення ставок у гривнях на 0,5 – 1% річних, яке було зафіксовано у попередньому моніторингу.

Відповідно зараз депозитний калькулятор відображає проценти станом на 25.04.2016 року.

Догори